L'exdavanter del Girona Marc Gual va canviar en el darrer mercat d'hivern l'Alcorcón pel Dnipro d'Ucraïna. Ara, amb el conflicte bèl·lic amb Rússia iniciat, tant ell com la resta de futbolistes i tècnics estrangers "busquem una forma segura de sortir d'aquí".

Gual ha sortit en una entrevista al programa de La Sexta "Al rojo vivo" al costat de l'assistent de l'entrenador Izan Martín. El futbolista ha explicat que "fins fa dos dies estàvem de pretemporada a Turquia i tot just ara que hem tornat ha esclatat això. Estem a l'espera del que pugui passar, buscant la manera de sortir d'aquí de forma segura". Els jugadors també estan en contacte amb l'ambaixada espanyola per trobar una solució.

Dnipro és una de les ciutats atacades tot i que Gual ha dit que estan tranquils a la zona on es troben. La lliga ucraïnesa ha quedat ajornada a conseqüència de la situació.

Marc Gual va arribar al Girona l'estiu de 2019, però en va marxar pocs mesos després, al mercat d'hivern, rumb al Madrid Castella. El davanter català té 25 anys i es va formar al futbol base de l'Espanyol.