L’Open Girona BTT-Càrniques Celrà ha posat aquest últim cap de setmana el punt i final de la seva edició del 2022. La cursa de Sant Hilari, amb més de 220 participants entre totes les seves proves, va ser l’última del calendari i va servir per determinar els dos guanyadors absoluts. Comptant les categories Elit i Sub23, el triomf d’enguany ha sigut per a Pau Viladelbosch i Júlia Pujol, tots dos del Terbikes-Baix Ter. Un i altre corredors van ser coronats en la cerimònia final, que va distingir al primer, segon i tercer classificat de totes les categories.

És aquí on van rebre el seu reconeixement, per exemple, Pau Farrero en Júnior, Víctor Pérez en màsters 30, Antonio Olivares en màsters 40, Jordi Orpi en màsters 50, Pere Batllori enmàsters 60 i Borja Carvacho en infantils. Això pel que fa a la participació masculina. Pel que fa a les fèmines, Zaira Boter va ser la millor júnior, Mireia Padrós es va imposar en cadet, Tatiana Luisi en màster 30, Sònia Rodríguez en màster 40 i Martina Pellicer en infantil.

Aquesta temporada, la competició ha gaudit de cinc proves començant per La Jonquera i seguint per Vilajuïga, Castell d’Aro i Quart, abans d’acabar aquest cap de setmana a Sant Hilari Sacalm.