La Unió Esportiva Olot ja té entrenador per a la pròxima temporada. El club garrotxí ha fet confiança a Manix Mandiola, l’entrenador de l’ascens a 2a RFEF, tal i com ja estava pactat de feia dies. Ahir es va fer l’escenificació de l’entesa en públic.

A part de l’entrenador, l’Olot també ha fet oficial l’arribada del segon entrenador, Iñigo Arriola, de la màxima confiança del tècnic. «Vull un equip molt ordenat, agressiu i intens. Si juguem junts estarem més a prop per a tot. El temps ens anirà posant al nostre lloc, però venim a posar l’Olot com més amunt millor», va sentenciar Mandiola a la presentació.

D’altra banda, la Federació va fer oficial els equips del grup tercer de la 2a RFEF, on competeixen Olot i Costa Brava. Els dos conjunts gironins se les veuran amb equips del País Valencià, les Balears, l’Aragó i la resta de Catalunya: Prat, Saguntí, Manresa, Ebro, Ibiza, Lleida, Teruel, Hèrcules, Espanyol B, Mallorca B, Aragón,Peña Deportiva, Formentera, Terrassa Alzira i Mestalla.

El club presidit per Joan Agustí també ha fet oficial el preu de les entrades pel partit de pretemporada contra el Barça el 13 de juliol. Els socis tindran entrades reservades a 11€, mentre les localitats restants es posaran la venda a 36 i 56 euros pel públic en general.