Diari de Girona

Diari de Girona

L'Olot reforça el mig del camp amb Marc Castells

El pivot de 32 anys compta amb molta experiència a Segona B i estava sense equip

El club ho ha anunciat a través de les xarxes UE Olot

L'Olot ha fet oficial una nova incorporació de cara el proper curs. Es tracta de Marc Castells, migcampista de 32 anys amb molta experiència a Segona B, on ha jugat, sobretot, amb el Castelló. De fet, amb els valencians, va arribar a jugar futbol professional. El curs passat va ser a Primera RFEF amb el Linares, tot i que al mes de gener va patir una lesió al tendó del recte anterior de la cama dreta.

Castells (Sueca, 1990) és un pivot defensiu que destaca pel seu lideratge i agressivitat, i aportarà equilibri al mig del camp garrotxí. Actualment, es trobava sense equip i s’estava entrenant a les sessions AFE, però el seu treball a la zona de contenció, posició on l'Olot buscava reforçar-se, serà molt ben rebut. La seva intensitat, bon posicionament i capacitat recuperadora aportaran molt a l'equip de Manix Mandiola, que, amb Castells, fitxa un jugador contrastat en aquestes categories del futbol semiprofessional.

Format al planter del València abans de debutar a Segona B amb l'Ejido (2009-10), el de la Ribera Baixa també va passar pel Mestalla i l’Oviedo abans de viure una aventura a la lliga grega amb l’Asteras Tripoli i el Larisa. Bbona part de la seva trajectòria, però, l’ha fet al Castelló, on va arribar a Tercera Divisió la temporada 2014-15 per acabar aconseguint l'ascens a la Segona Divisió A (2020-21). Entremig, molts partits a la categoria de bronze a les files del club de Castàlia, només interromputs per una breu etapa a l’Hospitalet.

Compartir l'article

stats