Diari de Girona

Diari de Girona

Montilivi és a Mèxic per un dia

La selecció de Tata Martino guanya l’Iraq (4-0) en un amistós a Girona davant tot just 1.661 espectadors

45

Les millors imatges del Mèxic - Iraq a Montilivi Marc Martí/David Borrat (EFE)

Va tenir un punt surrealista i tot. Montilivi va acollir ahir -ho tornarà a fer dimecres de la setmana vinent amb motiu de l’amistós contra Suècia- la selecció mexicana que dirigeix Gerardo Tata Martino per disputar un partit preparatori davant Iraq de cara al Mundial de Qatar 2022 que començarà a partir del pròxim 20 de novembre a Doha i que enfrontarà els mexicans a l’Argentina de Messi, la Polònia de Lewandowski i Aràbia Saudita (grup C).

L’estadi del Girona va traslladar-se a Mèxic per un dia. L’essència era la mateixa, amb una altra nit freda i amb pluja, però l’ambient era molt diferent del qual estan habituats els gironins. Començant pels panells publicitaris, que destacaven amb el color verd pi per damunt del vermell de la grada. O per la llista de música que sonava en la prèvia amb una barreja entre els últims temes del moment i ranxeres. Com no, Cielito Lindo no va faltar. Tampoc va fallar l’speaker, amb un discurs en castellà i paraules típiques del país del taco. Ni els barrets de charro o les màscares de lluita lliure. A tot això, cal afegir-hi l’afició iraquiana que va venir a animar els seus.

Eren pocs, però es feien notar. Un total de 1.661 espectadors van presenciar el Mèxic-Iraq (4-0), la majoria era gent de cadascun dels països que va aprofitar que la seva selecció jugava a Girona per apropar-s’hi des de Barcelona, França... Alguns fins i tot els acompanyaran a Qatar. No van deixar d’animar durant tota l’estona i els mexicans, fins i tot, van poder celebrar els gols de Vega, Funes Mori, Gallardo i Antuna. Abans de l’inici del partit es va fer un reconeixement al porter Guillermo Ochoa, que amb 130 partits és el que ha tingut més aparicions al conjunt mexicà.

Compartir l'article

stats