Aíto García Reneses: "El partit contra el Bilbao pot marcar un abans i un després"

L'entrenador del Bàsquet Girona ha passat revista a la situació de l'equip a 24 hores de jugar contra el Surne Bilbao Basket (demà, 19h)

Aíto García Reneses

Aíto García Reneses

Redacció

Aíto García Reneses, l'entrenador del Bàsquet Girona, ha passat revista aquest matí a la situació de l'equip a 24 hores del matx de la Lliga Endesa contra el Surne Bilbao Basket (demà, 19h). Sobre el bon moment de l'equip, el tècnic ha assegurat que "es tracta de ser regulars i que intentaran allargar la dinàmica contra el Bilbao, com cada dia". "Els últims resultats demostren que la feina s'està fent bé, encara que és més fàcil fer-ho contra els equips de la part baixa de la taula que no pas contra els de la part alta".

Pel que fa al partit contra el Bilbao, Aíto considera que pot reafirmar la bona dinàmica: "El partit contra el Bilbao pot marcar un abans i un després sobre les nostres aspiracions a curt termini. A mitjà i llarg termini sé que estarem amunt". "El Bilbao està jugant molt bé, tenen un bon potencial amb el tir exterior i és un equip ben organitzat"

Sobre la disponibilitat de Pierre Oriola, ha explicat que "no s'està entrenant. Esperem que torni quan abans millor". I en referència al que pot aportar Jeremiah Hill, el nou fitxatge del club, ha assegurat que "és un jugador amb talent. S'ha d'integrar i això porta temps. Ha de conèixer com defensem i ataquem, però és un jugador despert i crec que l'adaptació serà ràpida".