El Figueres guanya el Granollers i s’enfila fins a la segona posició

L’Escala manté la línia i torna a guanyar (3-0) com el Bescanó (0-1), que celebra un triomf sis jornades després

El Figueres celebrant la victòria contra el Granollers. | UE FIGUERES

LLORET- PALAMÓS 1-2

Garriga va ser l’encarregat d’obrir la llauna del derbi gironí de la setmana, assistit per Falgueras, i tot i que el Lloret va aconseguir igualar el marcador, Mercader va tornar a posar el Palamós per davant quan quedaven 5 minuts.

CALDES MONT. - L’ESCALA 0-3

L’Escala va voler desfer-se dels fantasmes de l’empat de la jornada anterior i no va deixar marge per dubtes contra el Caldes de Montbui, a qui va fer encaixar fins a 3 gols. Els líders en solitari enfilen fins a 11 les victòries d’aquest curs.

MOLLET - BESCANÓ 0-1

Després de la injecció de moral d’empatar la jornada anterior contra el líder, un gol solitari d’Aleix Feixas permet el Bescanó trencar la mala dinàmica i endur-se una victòria després de 6 partits sense guanyar.

GRANOLLERS- FIGUERES 0-1

El Figueres s’emporta una victòria per la mínima al camp del Granollers, un rival directe, clau per enfilar-se a la segona posició abans de rebre al líder.

BANYOLES - MANLLEU 1-2

Segona patacada consecutiva del Banyoles, que tot i forçar Quer l’empat només començar la segona part, no va poder evitar la derrota.

MATARÓ - CAN GIBERT 2-0

Un doblet de Bubacar deixa el Can Gibert sense opcions de guanyar. Els gironins venien de retrobar-se amb la victòria la jornada anterior després de 3 derrotes seguides.