Una mala primera part condemna el Bàsquet Girona B

El filial perd a Castelldefels en un partit on sempre va a remolc i no creu en les opcions de victòria

Eduard Garcia, en una acció d’arxiu.  | BÀSQUET GIRONA

Eduard Garcia, en una acció d’arxiu. | BÀSQUET GIRONA / ddg. castelldefels

DdG

El Bàsquet Girona va pagar una mala posada en escena a la primera part i va perdre en la seva visita a la pista del Castelldefels. I això que el partit va ser prou equilibrat, però la petita escletxa que van obrir els del Baix Llobregat, sobretot, al segon quart va ser decisiva. Això sñi, els de Marc Serra mai van aconseguir anar per davant al marcador i tan sols van tenir opcions reals de capgirar el marcador quan es van posar a dos punts dels locals al tercer quart (47-45). A partir d’aquí el Castelldefels, amb un gran Èric Mañés, autor de 20 punts, va mantenir un avantatge de cinc-sis punts que ja no va perdre fins al final del partit. Toni Espinosa, amb quinze punts, va ser el màxim anotador del filial d’un Bàsquet Girona, que és quart a la classificació.