L'Olot fulmina Risueño i confia la banqueta al seu segon Arriola

El club fa un altre cop de volant arran de la mala dinàmica de l'equip i destitueix el segon entrenador del curs

Jonathan Risueño va debutar contra el Llevant a la Copa

Jonathan Risueño va debutar contra el Llevant a la Copa / UE OLOT/PAU GONZALEZ

Marc Brugués

Marc Brugués

Jonathan Risueño tampoc ha estat la solució als problemes de l'Olot. El conjunt garrotxí hi va confiar per rellevar Manix Mandiola, però a l'hora de la veritat, els resultats no només no han arribat sinó que s'han empitjorat. Tant és així que el club ha decidit aquest migdia destituir Risueño, que no ha aconseguit cap victòria des que es va fer càrrec de l'equip. El tècnic valencià ha sumat cinc empats i tres derrotes en vuit jornades (5 punts de 24 possibles) a més a més de viure l'eliminació de la Copa del Rei contra el Llevant. Mandiola, per la seva banda, va sumar-ne 8 punts de 30 possibles.

Amb l’adeu de Risueño, l’Olot no ha anat gaire lluny per trobar un entrenador pel que resta de temporada i mirar d’assolir una permanència que cada jornada que passa sembla més complicada. Iñigo Arriola, fins ara segon entrenador, assumeix la banqueta amb Albert Blázquez com a ajudant. L’equip és ara penúltim a 7 punts de la promoció de permanència i 8 de la salvació.

«Em sento responsable dels resultats. No esperava estar aquí, però em veig fort i estic rodejat d’un bon equip. Podem fer una segona volta bastant millor. No vull vendre fum, tinc la meva idea i la demostraré al camp», ha explicat Arriola. L’entrenador basc va arribar el passat estiu a Olot per fer tàndem amb Mandiola i la bona relació que ha establert amb el club ha provocat que es quedi.

Per la seva part, Risueño s'ha acomiadat de l’Olot assegurant que «hem intentat fer tot el possible per canviar la situació d’una manera diferent, però tampoc ha funcionat perquè això és futbol i va de guanyar».

TEMES