L'Olot es manté en el bon camí i guanya a Formentera (1-4)

Els olotins, sense Urri, han sabut aprofitar les debilitats defensives del rival i encadenar la tercera victòria consecutiva

Jugadors de l'Olot després d'acabar el partit.

Jugadors de l'Olot després d'acabar el partit. / UE Olot

Com un mitjó han canviat les opcions de permanència de l’Olot a 2a RFEF. L’equip d’Albert Blázquez ha encadenat la tercera victòria consecutiva al camp de l’SD Formentera (1-4) i s’ha quedat a només un punt del «play-out» i a dos de la salvació directa que marca el Lleida. Un fet inimaginable fa un mes i mig enrere.

L’empat al camp del Terol, la victòria a Paterna, el triomf a casa contra el Penya Deportiva i els tres punts al camp de l’SD Formentera. L’Olot ha trobat la manera de puntuar contra els equips de dalt i encadenar una ratxa que l’enganxi a la salvació.

El conjunt garrotxí ha sortit per totes, a demostrar a qui els havia donat per morts que encara estan vius i són perillosos. I al minut 3 de partit han trobat el premi del gol. Valverde ha aprofitat una passada d’Aimar per creuar la pilota i batre Santiago. Primera diana del figuerenc amb la samarreta de l’Olot. Un gol per refoçar la insistència de Valverde en els dos últims partits

Sense ocasions excessivament clares fins al descans, el conjunt volcànic ha sentenciat l’enfrontament amb quatre minuts a la segona meitat. Busquets ha fet el segon en una jugada personal i vertical (50’). En una ràpida transició, han anotat el tercer els visitants (54’). Forgas ha caçat dins l’àrea una pilota solta i s'ha apuntat el quart gol de la temporada a la lliga.

Tot somreia als homes de Blázquez, que han engalanat del tot el partit amb un quart gol. Cerdà ha arrencat a banda esquerra amb potència, ha filtrat bombejat per Xumetra i l’alt-empordanès ha definit de vaselina amb tota la calma.

Els locals han pogut marcar el gol de l’honor en el tram final. Aspar ha comès penal a Górriz i Ekiza l'ha transformat des dels onze metres (82’). Més de setze partits després, l’Olot ha estat capaç de guanayar a les Balears en lliga.

Per primera vegada després de molts mesos, l’Olot tindrà l’oportunitat davant el Manresa (12:00 h) la pròxima jornada al Municipal de sortir del descens. Un altre rival de la part alta per examinar el bon moment olotí. Caldrà guanyar i que els resultats acompanyin. Passi el que passi, a la Garrotxa tothom creu amb les opcions de salvació.