Un derbi per decidir el futur i opcions de «play-off» del Peralada i el Girona B

El Peralada celebra un gol

El Peralada celebra un gol / CF Peralada

Jofre Amargant Bosch

Jofre Amargant Bosch

Peralada i Girona B disputen un derbi vibrant (16.30 h) per definir les opcions d’uns i altres en el «play-off». Els altempordanesos són tercers a la classificació i intenten mantenir la posició de la promoció, mentre que el conjunt blanc-i-vermell esgota les últimes opcions per aferrar-s’hi.

L’equip de Miquel Àngel Muñoz arriba immers en una dinàmica de resultats espectacular. El Peralada ha sumat dues victòries de molt de mèrit contra rivals de la part alta (Muntanyesa i Europa) i no perd des de fa dotze partits. L’única nota negativa per a l’enfrontament seran les baixes de Nierga, Adrià Méndez i Pol Gómez. El primer es continua recuperant de la lesió a la costella que es va fer al Nou Sardenya i els altres dos compliran un partit de sanció.

La situació del filial és una mica diferent. Els nois d’Axel Vizuete són a cinc punts del «play-off». A diferència dels locals, els blanc-i-vermells recuperen efectius. Selvi i Manel Martínez tornen a estar disponibles i Artero i Joel Roca, en dinàmica del primer equip, baixaran a donar un cop de mà. Doménech serà baixa per acumulació de targetes per als visitants.