El Garatge Plana encaixa un empat contra el cuer (3-3), tot i fregar la victòria

Un gol del Vilafranca, de falta directa, quan faltaven tres minuts de partit priva als de Ramon Benito d’endur-se el tercer triomf consecutiu

Ha arribat aquell punt de la temporada en el qual cada partit és una final, i el Garatge Plana Girona s'ha quedat a les portes d’endur-se una victòria clau en la lluita per mantenir la categoria en aquest tram final de la temporada contra el Vilafranca, cuer de la categoria. Un error en els últims minuts de partit ha regalat als visitants una falta directa que ha sentenciat el 3-3 definitiu.

El duel ha començat amb el vent en contra pels gironins. Sense temps ni per respirar, en la primera acció del partit, el Vilafranca s'ha posat per davant al marcador (0-1), amb un xut llunyà de Martí, i ha mantingut la intensitat els primers minuts amb un Girona que ho intentava sense èxit. Així i tot, els gironins han necessitat poc més de deu minuts per reclamar protagonisme i remuntar amb un primer gol de Marc Vázquez (1-1), amb una pilota bombejada per sobre del porter, seguit d’un segon de Moi Aguirre (2-1) després de vorejar pel darrere la porteria. Podria haver-se enfilat encara més el marcador, amb dues faltes directes -la primera de Borja Ramon i la segona de Litus- que han quedat en no res, o amb una acció de fins a tres aturades seguides del porter rival, entre d’altres.

A la represa, després d’una primera part amb molta tensió, i amb un petit ensurt per un cop al cap d’un jugador del Vilafranca, el Garatge Plana ha encaixat de nou un gol (2-2), amb Necchi que ha aconseguit esquivar tota la defensa gironina i vèncer Llaverola. Borja Ramon s’ha encarregat de tornar a posar al Girona per davant (3-2), aprofitant una pèrdua i plantant-se sol davant del porter quan encara quedaven sis minuts. Ja es podia tastar el gust de la victòria, però quan faltaven tres minuts, a Marc Palau no li ha tremolat el pols per sentenciar l’empat definitiu (3-3), de falta directa, després de veure Moi Aguirre una targeta blava.