El videoanàlisi de Pedrerol: «Xavi sap que el joc pràctic és més important que el bonic»

El periodista analitza el clàssic aquest cap de setmana, en el que, si guanya el Barça, podria deixar sentenciada La Lliga: "Nou punts son molts punts"

El videoanàlisi de Pedrerol: «Xavi sap que el joc pràctic és més important que el bonic»

Josep Pedrerol

Josep Pedrerol

Josep Pedrerol

El director i presentador del programa nocturn 'El Chiringuito' i de l'informatiu esportiu de migdia 'Jugones', Josep Pedrerol, analitza el clàssic FC BarcelonaReial Madrid que es disputarà aquest diumenge al Camp Nou. «Una victòria del Barcelona sobre el Madrid els posaria amb una diferència brutal. Impossible per al Madrid, i els jugadors i Ancelotti ho saben», diu el periodista.

Aquests són alguns dels titulars de la seva anàlisi:

  • "Quines ganes que rodi la pilota en un Barça-Madrid i ens oblidem per unes hores del cas Negreira, de les accions d'alguns directius que han tacat la imatge del Barça"
  • "Esperem que el futbol s'imposi durant 90 minuts. Esperem un Barça-Madrid apassionant amb un Barça que pot donar un cop definitiu a la La Lliga. Nou punts d'avantatge són molts punts."
  • Una cosa és el que passa al camp i una de molt diferent és el que es diu a la sala de premsa, i Xavi sap que el joc pràctic és més important que el bonic"
  • "És millor guanyar 1-0 que perdre jugant bé"
  • "Una victòria del Barça sobre el Madrid els posaria amb una diferència brutal. Impossible per al Madrid i els jugadors i Ancelotti ho saben. Per això, l'objectiu és aconseguir com a mínim l'empat, tot i que l'objectiu del Reial Madrid és la Champions."