El Peralada fa un pas més cap a la promoció (0-1)

L'equip de Miquel Àngel Muñoz s'imposa al Tona amb un gol de Varese al minut deu de joc

L'onze titular del Peralada davant del Tona

L'onze titular del Peralada davant del Tona / CF Peralada

Jofre Amargant Bosch

El Peralada s'ha imposat per la mínima (0-1) al camp del Tona i ha sumat tres punts claus en la lluita per disputar la promoció d'ascens a 2a RFEF.

El gol de la victòria alt-empordanesa ha arribat ben aviat. Varese ha superat a Blanquera al minut deu de partit. En una primera part amb poques ocasions, la diana visitant ha estat suficient per donar-los un avantatge mínim al descans.

A la segona part, David Aroca ha estat transcendental per evitar l'empat dels osonencs amb una doble aturada. Els locals han tornat a fregar la igualada a dotze minuts del final, però el xut de Marc Roquet ha picat al travesser. L'equip de Miquel Àngel Muñoz ha sabut patir per sumar tres punts d'or.

El triomf fa ascendir el Peralada fins a la tercera posició amb 45 punts, si bé Hospitalet i San Cristóbal, quart i cinquè amb 42, encara han de jugar aquesta jornada.