GIRONA B - SAN CRISTÓBAL (1-0)

El Girona B es posa de ple en la lluita pel "play-off" amb un gol olímpic de Minsu

El triomf contra el San Cristóbal situa el filial a dos punts de la promoció

Minsu celebra amb Biel i Torices el gol de la victòria contra el San Cristóbal.

Minsu celebra amb Biel i Torices el gol de la victòria contra el San Cristóbal. / Girona FC

Jofre Amargant Bosch

Jofre Amargant Bosch

El Girona B va fer un pas de gegant per mantenir les opcions de disputar el «play-off» a final de temporada. L’equip d’Axel Vizuete es va imposar al San Cristóbal per la mínima gràcies a un gol de Minsu de córner olímpic. Els gironins se situen a només dos punts dels parroquials, que ara mateix ocupen posició de promoció. L’ensurtdel partit es va produir poc abans del gol. Shin, que havia entrat a la segona part, va haver d’haver de ser substituït perquè no es va trobar bé de cop i volta. El jugador japonès va ser evacuat en l’ambulància i, fins i tot, es va desplaçar un helicòpter a Riudarenes. Shin va passar la nit a l’hospital i està pendent dels resultats de les proves que se li van practicar. 

El filial i el San Cristóbal es jugaven molt a Riudarenes. La temporada irregular del Girona B tenia una última bala per aferrar-se al «play-off», mentre que els visitants podien deixar fora de combat un rival directe en cas de triomf. Potser per això, el partit va ser molt igualat i l’única ocasió destacable de la primera part va ser un xut d’Abde. Una rematada fruit d’una pèrdua de pilota que Piedra va desviar a córner.

La segona part va seguir una tònica similar. El conjunt de Dani Andreu va estar a punt d’avançar-se aprofitant una ràpida transició d’àrea a àrea. De la centrada d’Almansa es va passar a un cara a cara entre Diawara i Piedra que el porter local va salvar. El Girona B va avisar per primer cop amb una rematada d’Almansa. Amb el partit encaminat a l’empat, només una genialitat amb un punt de fortuna de Minsu desnivellaria el duel. Un gol olímpic, el segon consecutiu que marca el filial, per posar-se de ple en la lluita per al «play-off». Per la següent final no hi serà Fuentes, expulsat en el tram final.