El Peralada es complica el factor camp al play-off

Els xampanyers perden davant la Rapitenca (2-1) i hauran d'estar pendents del que facin demà l'Hospitalet i San Cristóbal

L'onze del Peralada per jugar contra la Rapitenca.

L'onze del Peralada per jugar contra la Rapitenca. / CF Peralada

El Peralada ha perdut avui davant la Rapitenca (2-1) i haurà d'esperar a veure què fan demà l'Hospitalet (12.30h contra el Girona B) i el San Cristóbal (12h amb el Tona) per saber si podrà jugar amb el factor camp a favor per la promoció d'ascens.

La Rapitenca ha estat l'encarregada d'obrir el marcador, amb una rematada de cap d'Andy al segon pal poc després de superar la mitja hora de joc, en una acció de córner. Aroca s'ha encarregat que no pugés més el marcador, especialment amb una aturada de mèrit abans del descans d'un xut ras de Verge aprofitant un rebot.

A la represa, Aroca ha tornat a estar protagonista aturant un penal llançat per Oribe, i ho tornaria a ser en més ocasions durant el matx. Deu minuts després, Sergi Solans, que havia entrat pocs minuts abans al terreny de joc, ha empatat el partit (1-1) amb una assistència de Joan Tomas. Quatre minuts després, però, la Rapitenca tornava a posar-se per davant (2-1) amb un xut creuat de Dani Martínez.