MANCHESTER CITY - REIAL MADRID (4 - 0)

El City esclafa el Madrid a l’Etihad

L’equip de Guardiola torna a ser superior a la tornada i es classifica per a la final de la Champions

Bernardo Silva.

Bernardo Silva. / EFE

EFE

S’han acabat els miracles del Reial Madrid a Europa. S’han acabat les remuntades, les proeses i l’emoció. Els blancs es van veure esclafats per una màquina de fer futbol, una trituradora de rivals anomenada Manchester City, que va destrossar l’equip blanc en la millor nit en la seva història a la Lliga de Campions (4-0).

Dos gols de Bernardo Silva, un d’Éder Militao en pròpia porta, un altre de Julián Álvarez i, sobretot, un torrent de joc a la primera part va esborrar el conjunt de Carlo Ancelotti del mapa. Sempre tard, sempre pitjor, l’equip madridista va patir un millor esquema, de molts minuts de futbol i de la fam que aquesta vegada sí que va tenir un City dirigit per un Josep Guardiola molt actiu tota la nit a la banda.

Feia temps que no es veia el Reial Madrid tan desdibuixat al seu escenari preferit. Desaparegut, derrotat, sense concentració, darrere d’una pilota que només li era esquiva i que havia de donar gràcies que no acabés a la xarxa jugada darrere jugada. Un encertat Curtois va permetre que els blancs arribessin al descans amb només dos gols en contra. A la represa, el Madrid van tenir uns minuts de més control, però el City va fer dos gols que podrien haver estat més.