El Tordera fa els deures i aquest diumenge es juga l'ascens a Lliga Femenina 2 (58-53)

El filial de l'Uni tomba el Loiola i aquest diumenge disputa el partit decisiu davant el Gran Canària (13.00h) per ascendir de categoria

Les jugadores del Tordera celebrant la victòria de divendres

Les jugadores del Tordera celebrant la victòria de divendres / CEEB Tordera

Guillem Camps

La tercera jornada de la fase d’ascens a Lliga Femenina 2 podia deparar tres casuístiques diferents pel Tordera: quedar-se fora de la lluita, haver de jugar un quart partit decisiu aquest diumenge, o aconseguir l’ascens directe. Finalment, va acabar-se donant el supòsit intermig, però que no deixa de ser una bona notícia per les torderenques, que avui es juguen ser equip de Lliga Femenina 2 davant el Gran Canària (13.00h).

El filial de l’Uni Girona va saltar a pista millor que el rival i al final del primer quart ja dominava per 10 punts (21-11). El partit va igualar-se en el segon període però les maresmenques no van perdre el control i fins i tot va eixamplar l’avantatge al descans (38-26).

A la represa, ambdós conjunts van mostrar-se molt erràtics en atac i el tercer quart va acabar amb un escarransit parcial de 7 a 7 que, no obstant, permetia al Tordera arribar a l’últim quart amb la diferència intacte (45-33). El darrer període se li va fer llarg al filial de l’Uni, que va veure com el Deusto es posava a 3 punts en l’últim minut, però tres rebots ofensius van assegurar el triomf. No es va complir l’altre condició per certificar directament l’ascens perquè el Distrito Olímpico va superar el Palos, però avui hi ha una nova oportunitat.

Marc Delemus, tècnic del Tordera, destaca de les canàries que «són un equip molt gran però menys mòbil podem aprofitar treure avantatges en l’1 contra 1. Tinc visualitzat cap on pot anar el partit», va afegir.