El Bàsquet Girona descobrirà diumenge el darrer equip que disputarà l'ACB

Palència, Valladolid, Guipúscoa i l'amfitrió Burgos s'enfronten en la final four de la LEB OR

Marc Gasol, en el darrer partit d'aquest curs a Fontajau.

Marc Gasol, en el darrer partit d'aquest curs a Fontajau. / ANIOL RESCLOSA

Jordi Bofill

Jordi Bofill

El Bàsquet Girona, encara sense entrenador després de separar els camins amb Aíto García Reneses i amb un munt d'incògnites pel que fa a la plantilla, descobrirà diumenge el darrer dels equips que competirà la pròxima temporada a la Lliga ACB.

Burgos acull la final four de la LEB Or, amb les semifinals demà entre el Palència i el Valladolid (17 hores) i el Guipúscoa i l'amfitrió Burgos (20.30 hores). Els dos guanyadors es veuran les cares diumenge en la gran final, que permetrà saber qui acompanya el Morabanc Andorra a la màxima categoria del bàsquet estatal.

Quan està a punt de complir-se el primer aniversari del primer ascens de la història del Bàsquet Girona a l'ACB, tan sols falta conèixer un dels seus rivals en la segona temporada consecutiva del club entre els millors. Un club amb molts deures per fer, ja que el silenci que acompanya l'entitat en la recerca d'un líder a la banqueta fa que no es puguin desencadenar altres moviments que l'entitat presidida per Marc Gasol -l'altre gran interrogant de l'estiu, perquè no se sap si continuarà o es retirarà-, necessita fer.

Ahir, sense anar més lluny, va començar a circular el rumor del fitxatge de Guillem Jou, jugador del Bàsquet Manresa, pel club gironí. Jou, que acaba contracte, podria posar fi a les seves vuit temporades al club, per tornar a casa. Nascut a Llagostera, es va formar al Sant Josep Girona.

Subscriu-te per seguir llegint