Gran èxit de l’exhibició de patinadores del CPA Girona a l’Espai Gironès

El centre comercial col·laborarà en la participació del club al campionat mundial que se celebra el setembre a Colòmbia

Espectacle del CPA Girona a l'Espai Gironès

Espectacle del CPA Girona a l'Espai Gironès / CPA Girona

Redacció

L’Espai Gironès s’ha convertit de nou en centre d’exhibició de les patinadores del Club Patinatge Artístic Girona (CPA Girona), amb un gran èxit de públic. Ahir a la tarda es va dur a terme una exhibició d’una coreografia per part de les patinadores del xou gran del CPA Girona, en una acció similar a la que ja es va fer durant les festes de Nadal. El CPA Girona va fer una adaptació del seu espectacle Deixa’m viure, amb coreografia de Nuri Soler i amb una temàtica sobre els insectes pol·linitzadors. Amb aquesta coreografia van guanyar el darrer campionat d’Europa i es presentarà al Mundial de Colòmbia. La coreografia s’adapta al format de l’Espai, amb l’objectiu de mostrar un tast de la tasca que fan com a club i la feina de tot l’equip. Les coreografies fusionen esport, música, art i interpretació.

Recordem que l’Espai Gironès ha signat un conveni de col·laboració amb el CPA Girona per donar suport a la seva participació i desplaçament al Campionat Mundial de patinatge, que aquest any se celebrarà del 19 al 30 de setembre a Colòmbia. L’Espai Gironès aportarà 1.000 euros per ajudar en les despeses i el club donarà visibilitat al centre comercial, com a patrocinador, en els seus suports digitals de xarxes i web, a més dels suports que es desenvolupin amb motiu del campionat, com poden ser díptics, fulletons o cartells, entre altres.

Actualment el CPA Girona, amb 24 patinadores d’entre 16 i 28 anys en la modalitat de xou gran, està situat al capdavant del patinatge artístic d’arreu del món, i compta amb un palmarès de medalles d’or, plata i bronze en diferents competicions a nivell estatal i mundial, l’últim aconseguit als World Skate Games de l’Argentina l’any passat. El CPA Girona va apadrinar la darrera campanya solidària de Nadal del centre comercial, que va anar destinada a favor de la Fundació Ser.GI.