De 685 a 1.350 euros: el preu d'abonar-se als quatre equips gironins de Primera

Girona FC, Uni, Bàsquet Girona i Girona CH ja han fet públiques les tarifes del curs que ve, en què repetiran a l’elit

La grada de Montilivi, plena

La grada de Montilivi, plena / Aniol Resclosa

Jordi Roura

Jordi Roura

L’Uni i el Bàsquet Girona no només han anunciat ja els preus dels abonaments del curs que ve, sinó que fins i tot ja els han cobrat, almenys les renovacions. El Girona FC passarà els rebuts el 3 de juliol, i el Girona CH, l’únic que faltava per anunciar les tarifes, ha decidit que veure l’OK Lliga a Palau 2 tingui un preu únic de 75 euros, i que a partir del segon carnet només se n’hagin de pagar 25. A més als socis amb esportistes al club també els fan una bonificació: dos abonaments per 65 euros. Amb tots els preus sobre la taula és l’hora de fer números: quant valdria fer-se abonat de tots quatre clubs per no perdre’s detall dels quatre representants gironins a l’elit? La xifra, en funció de l’ubicació, oscil·la entre els 685 i els 1.350 euros. 

Anant a la franja de preus més econòmics, es pot aconseguir un passi de gol del Girona per 320 euros, als quals s’hi han d’afegir els 50 del carnet de soci (370). A l’Uni un abonament general de fons val 90 euros, i al Bàsquet Girona, 150. A tots aquests preus s’hi haurien d’afegir els 75 de l’hoquei. La inversió requerida seria de 685 euros. Anant a l’escala més alta, excloent-ne les zones VIP, qui vulgui un carnet dels quatre Primera haurà d’invertir-hi 1.350. Es repartiria així: 730 euros una tribuna a Montilivi (+50 del carnet de soci, 780), 150 per una localitat central per a l’Uni, i 345 per una central inferior pel Bàsquet Girona; més els 75 de l’hoquei.

Preus dels abonaments.

Preus dels abonaments. / DdG

La relació entre els quatre clubs és fluïda però fins ara no s’ha pogut vehicular cap promoció que permeti descomptes importants per a qui vulgui gaudir de tota l’oferta d’esport d’elit. L’Uni ofereix una rebaixa a les noves altes si són abonades del Girona FC o del Bàsquet Girona. I poca cosa més. En anteriors temporades sí que s’havien aplicat algunes rebaixes més, que de moment han quedat oblidades.

Aquesta temporada els quatre clubs de Primera han batut rècords d’assistència. Han sigut més de 380.000 espectadors els que s’han reunit a Montilivi, Fontajau i Palau 2 per seguir una temporada històrica per a l’esport gironí. La fal·lera no sembla que tingui aturador. El Bàsquet Girona, com el Girona FC, no pot atendre tota la demanda i disposa de llista d’espera per a les noves altes. L’Uni ahir va alliberar els seients que no s’havien renovat pels abonats d’aquest curs i a partir d’avui accepta nous socis. Per Montilivi hi van passar 217.671 aficionats, mentre que a Fontajau l’Uni en va reunir 76.462, i el Bàsquet Girona, 83.913. De l’hoquei no n’hi ha estadística oficial però els partits solen dur a Palau 2 entre 250 i 300 aficionats, durant tot l’any, a la vora els 3.500.

El Bàsquet Girona va ser el primer club que va anunciar els preus i les renovacions dels abonaments. Va ser just acabar el partit contra el Baskonia de la darrera jornada regular de l’ACB que pels videomarcadors ja s’anunciaven les noves tarifes. El club va descomptar els rebuts a mitjans d’aquest mes. L’Uni, per la seva banda, ha tramitat les renovacions aquestes últimes setmanes. Aquest carnet es pot abonar per domiciliació o amb targeta de crèdit a través del web. El Girona FC va anunciar els preus fa alguns dies i va fixar el 3 de juliol com a data per girar els rebuts als seus abonats. Uns dies més tard els descomptarà els 50 euros del carnet de soci.

Subscriu-te per seguir llegint