Últimes places disponibles per assistir als Premis Atenea

Litus posarà la nota musical als premis Atenea

Litus

Litus / FARO DE VIGO

DDG

La primera gala dels premis Atenea, organitzada pel Diari de Girona per valorar, visibilitzar i premiar l'esforç, el talent i els èxits esportius de les comarques gironines, també tindrà un destacat component musical. Durant l'acte del pròxim dijous al GEiEG de Sant Ponç (20 h), s'hi ha programat una actuació de luxe: Litus, cantant i compositor de Terrassa que es va fer popular liderant la banda del programa d'Andreu Buenafuente a Movistar+ Late motiv i que disposa d'una àmplia carrera musical també en solitari.

Els premis estan organitzats per Diari de Girona, i compten amb el patrocini de Clínica Bofill Actúa Serveis Mèdics, el suport del GEiEG, a més de la col·laboració principal d'Esportcat-Generalitat de CatalunyaMGC MútuaConforama Munich. Hi ha cinc categories i ja se'n saben els finalistes: Abril Vallmajó, Biel Nadal i Mariona Señé (Jove Promesa); AE Fornells, GEiEG Esport adaptat i Olímpic Farners (Valors de club); Pere Puig, Oncolliga/Oncotrail i Futbol Base Vilobí (Gest Esportiu); Nora Santaló, Jaume Llaverola i Nuri Soler (Trajectòria) i Laia Codina, Bàrbara Ramon i Joan Jorquera (Millor Esportista).

L'accés a la gala és gratuït, però cal reserva prèvia, i ja només queden les darreres localitats, a través de la web www.diaridegirona.cat. El jurat està format per representants dels quatre clubs gironins de Primera (Delfí GeliStefi Batlle, Laia Palau i Eduard Recio), el president del GEiEG, Francesc Cayuela, i el Cap de Redacció d'Esports i Cultura del Diari de Girona, Jordi Roura.

Els premis estan organitzats per Diari de Girona i Prensa Ibérica, i compten amb el patrocini de Clínica Bofill i Actúa Serveis Mèdics, el suport del GEiEG a més de la col·laboració principal d’Esportcat-Generalitat de CatalunyaMGC MútuaConforama i Munich.