Un jurat sorgit de la millor temporada de la història de l’esport gironí

Delfí Geli (Girona FC), Stefi Batlle (Bàsquet Girona), Francesc Cayuela (GEiEG), Laia Palau (Uni), Eduard Recio (Girona CH) i Jordi Roura (Diari de Girona), dictaminaran els vencedors

El jurat dels premis Atenea: Delfí Geli, Stefi Batlle, Francesc Cayuela, Laia Palau, Jordi Roura i Eduardo Recio

El jurat dels premis Atenea: Delfí Geli, Stefi Batlle, Francesc Cayuela, Laia Palau, Jordi Roura i Eduardo Recio / DdG

Marc Brugués

Marc Brugués

Els Premis Atenea han nascut amb l’objectiu de valorar, fer visible i premiar l’esforç, el talent i els èxits esportius de les comarques de Girona. Els guardons consten de cinc categories amb la vocació de prestigiar tots els àmbits del món esportiu ja siguin esportistes, membres d’un cos tècnic, directius, clubs o equips. S’és a punt de tancar una temporada històrica en què la ciutat de Girona ha estat present en la màxima categoria en les màximes categories de futbol, bàsquet masculí i femení i hoquei patins. L’afició ha respost, i els partits del Girona, el Bàsquet Girona, l’Uni i el Garatge Plana han dut a Montilivi, Fontajau i Palau 2 més de tres-cents vuitanta mil espectadors totals. Aquests equips sèniors de la màxima categoria són el mirall per als joves que pugen, i també una mostra del potencial esportiu de les comarques gironines. Qui millor, doncs, que un representant de cada club per formar part del jurat dels premis. És per això que el jurat ha estat format amb Eduard Recio, president del Girona CH, Stefi Batlle, CEO del Bàsquet Girona, Delfí Geli, president del Girona Futbol Club, Laia Palau, directora esportiva de l’Uni Girona, a més a més del president del GEiEG, Francesc Cayuela, i de Jordi Roura, Cap de Redacció de Diari de Girona.

El jurat ha avaluat tots els finalistes i decidirà aquest vespre a la gala que té lloc al GEiEG de Sant Ponç qui es concedeixen els premis per a cadascuna de les categories, de conformitat amb els seus propis criteris. En cas d’empat, es comptarà doble el vot del representant de Diari de Girona.

La temporada esportiva a la demarcació ha estat la millor de la història. El curs passat tant el Girona FC com el Bàsquet Girona van assolir l’ascens i es van afegir a l’Uni i el Girona CH que ja competien a Primera. Enguany, tots quatre han aconseguit, alguns amb més patiment que els altres, la continuïtat a la màxima categoria i, per tant, la temporada que ve, Girona tornarà a tenir quatre representants a la màxima categoria de futbol, bàsquet femení i masculí i hoquei patins. Exjugador del club (1987-89 i 2003-05), Delfí Geli és president del Girona FC des del 2015 i una veu autoritzada en el món de l’esport que transcendeix més enllà del futbol. També és membre del jurat, Stefi Batlle, flamant directora general del Bàsquet Girona des del mes passat. Al club des del 2016, Batlle era fins ara responsable del departament de màrqueting i comunicació i membre del comitè de direcció. Al seu costat, hi serà també Eduard Recio, president del Girona Club Hoquei des del desembre de l’any passat. Exjugador i exentrenador d’hoquei, el blanenc ha tancat la temporada celebrant la salvació del club a OK Lliga en el play-off de permanència contra l’Arenys de Munt. Per la seva banda, Laia Palau compta un palmarès increïble tant en club com amb la selecció i, retirada l’estiu passat, enguany ha viscut la seva primera temporada als despatxos, com a màxima responsable esportiva de l’Uni. President del GEiEG des del 2011, Francesc Cayuela completa el jurat dels premis juntament amb el cap de redacció del Diari de Girona, Jordi Roura. 

Premis Atenea logos peru de notícia

Premis Atenea logos peru de notícia