El Premi Augurium a la millor promesa

Els nominats són la patinadora Abril Vallmajó, el jugador del Garatge Plana Girona Biel Nadal, i la futbolista del Girona Mariona Señé

MARIONA SEÑÉ

MARIONA SEÑÉ / DDG

Jordi Bofill

Jordi Bofill

El Premi Augurium vol premiar a una jove promesa. És una ocasió que permet reconèixer i celebrar els talents emergents, joves promeses que han destacat de manera notòria en el seu camp, demostrant una passió, dedicació i talent extraordinaris. El seu compromís amb l'excel·lència i la seva capacitat per superar obstacles són una font d'inspiració per als milers d'esportistes joves de les comarques gironines. Els finalistes són la patinadora Abril Vallmajó Santmartín, el jugador del Garatge Plana Girona Biel Nadal Ciurana i la futbolista del Girona Mariona Señé Corominas, que fitxarà pel Barça.

Abril Vallmajó

Abril Vallmajó / Jaume Vallmajó

Abril Vallmajó

Té 12 anys i és una jove promesa del patinatge a escala nacional i internacional: és campiona de Catalunya 2022, Subcampiona d'Espanya 2022 i Subcampiona de la Copa D'Europa 2022. La temporada 2023 apunta maneres guanyant el campionat internacional Sedmak Segur. A l'octubre té la primera cita amb el Campionat de Catalunya. De moment està en primera posició del rànquing infantil català. Patinadora de l'AE Fornells, un club de poble petit amb una gran trajectòria i futur en el patinatge tant en l'àmbit individual com en l'àmbit de xou.

BIEL NADAL

BIEL NADAL / GIRONA CH

Biel Nadal

Campió d'Europa amb la Selecció Espanyola d'Hoquei Patins, categoria Sub-17. Amb 16 anys, forma part del primer equip (OkLliga) del Girona CH, amb qui ja ha marcat 2 gols aquesta temporada. És Subcampió de Catalunya i d'Espanya amb el Girona CH, categoria juvenil, essent en tots dos un dels màxims golejadors.

Mariona Señé

Va néixer a Girona el 22 de març de 2008. Als 6 anys, la temporada 2014-2015, va començar a jugar a futbol a l'Escoleta de la Unió Esportiva Sant Gregori jugant a l'equip Benjamí masculí fins a la temporada 2017-2018. Als 10 anys, la temporada 2018-2019, va deixar la Unió Esportiva Sant Gregori per anar a jugar a l'Aleví femení del Girona FC. La temporada 2019-2020 va estar seleccionada per formar part de la Selecció catalana sub-12 femenina de futbol, però l'arribada de la Covid ho va paralitzar tot. Aquesta temporada 2022-2023 forma part de la Selecció catalana sub-15 femenina de futbol: ha participat en les dues primeres fases del campionat d'Espanya de seleccions autonòmiques i de les semifinals Fase d'Or, a Huelva. La temporada vinent 2023-2024 està previst que s'incorpori al Preferent Juvenil femení del Futbol Club Barcelona, deixant el Girona FC a on ha jugat aquestes darreres cinc temporades.

El Premi Augurium no només celebra els èxits d'aquests joves fins ara, sinó que també marca el començament d'una brillant trajectòria plena de possibilitats i èxits futurs. Perquè no només és un testimoni del talent indiscutible de les joves promeses, sinó que també és un recordatori per a tots nosaltres de la importància de donar suport i fomentar les passions i les aspiracions de les joves generacions.

Premis Atenea logos peru de notícia

Premis Atenea logos peru de notícia