El Premi Vitae reconeix la dedicació, llegat i trajectòria d’un esportista

Els tres aspirants a rebre aquest guardó a l’empremta deixada a l’esport són Nora Santaló (Club Rítmica Girona), Jaume Llaverola (Girona Club Hoquei) i Nuri Soler (Club Patinatge Artístic Girona)

Jaume Llaverola, en acció amb el Garatge Plana

Jaume Llaverola, en acció amb el Garatge Plana / Aniol Resclosa

Marc Brugués

Marc Brugués

El Premi Vitae és la distinció que reconeix els èxits i l’entrega d’una persona que ha dedicat una gran part de la seva vida a l’esport, deixant una empremta inesborrable en aquest àmbit. La llarga trajectòria esportiva és una prova de dedicació, perseverança i passió. Aquest premi honora una persona que ha estat constant i disciplinada en la seva pràctica esportiva, superant desafiaments i sent perseverant en els moments més difícils. Els candidats a rebre aquest guardó són: Nuri Soler (CPA Girona), Jaume Llaverola (Garatge Plana Girona CH) i Nora Santaló (Club Rítmica Girona). Durant anys, els aspirants a aquest premi han estat un referent per a altres esportistes, una font d’inspiració i un exemple a seguir. Han dedicat temps, esforç i energia per excel·lir en la seva disciplina, treballant sense defalliment per aconseguir els seus objectius esportius. A través d’aquesta dilatada trajectòria, aquesta persona ha demostrat un amor profund per l’esport, mantenint una actitud positiva, una mentalitat competitiva i un esperit de superació constant. 

 Ha estat un model de consistència i perseverança, guiant altres esportistes amb el seu exemple i inspirant-los a seguir els seus somnis. Es tracta un reconeixement a tots els sacrificis i esforços realitzats durant tants anys, i una mostra de gratitud per la seva contribució a l’enaltiment de la pràctica esportiva. Els tres aspirants són un exemple de determinació, dedicació i passió.

Nora Santaló, en acció durant una competició

Nora Santaló, en acció durant una competició / Foto Sport Eventos/RFEG

Nora Santaló

Gimnasta del Club Rítmica Girona des de fa 15 anys. Ha participat a molts campionats de Catalunya i Espanya amb grans resultats. Un gran exemple de treball i passió, un referent per a totes les gimnastes del club.

Jaume Llaverola

Porter del Garatge Plana Girona CH, amb 48 anys continuarà una temporada més defensant l’equip a l’OK Lliga. Ha jugat al Barça, l’Igualada, el Piera, el Lloret, el Blanes i el Liceo, entre d’altres, i des de 2014 defensa la porteria del Girona, amb qui ha anat ascendint categories fins a arribar a l’OK Lliga. Té quatre Copes d’Europa, una Lliga, un Mundial i una Eurocopa, entre moltíssims d’altres títols de seleccions i clubs al seu palmarès.

Nuri Soler, una col·leccionista de títols amb el CPA Girona

Nuri Soler, una col·leccionista de títols amb el CPA Girona / ANIOL RESCLOSA

Nuri Soler

Després de tota una vida dedicada al patinatge, ha anunciat la seva retirada aquesta tardor després del Mundial. Fa 25 anys que és al CPA Girona, com entrenadora i coreògrafa, a qui ha fet campió del món, d’Europa, d’Espanya i de Catalunya i de Girona. Aquest any han guanyat el campionat d’Espanya i d’Europa i aspiren al seu segon Mundial. Quan acabi l’exercici deixarà el club per dedicar-se a la feina d’Ensenyament.

Premis Atenea logos peru de notícia

Premis Atenea logos peru de notícia