Fede Valverde, sense sanció pel cop de puny a Álex Baena

El migcampista uruguaià no serà castigat per l'incident que va tenir lloc a principis d'abril

La decisió està d'acord amb la de la justícia ordinària, que no va considerar provats els fets denunciats pel futbolista del Vila-real

Redacció

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol ha decidit no sancionar a Fede Valverde pel cop de puny que va propinar a Álex Baena després de la derrota del Reial Madrid contra el Vila-real en el Santiago Bernabéu el passat 8 d'abril (2-3). Segons 'El Español, l'organisme de la RFEF no castigarà el migcampista uruguaià després d'analitzar pertinentment els escrits rebuts per totes les parts.

Aquesta decisió està d'acord amb la de la justícia ordinària, que no va considerar provats els fets denunciats pel futbolista del Vila-real. Sempre segons el mitjà de comunicació citat, la jutgessa va considerar que Baena va incórrer en greus incongruències en la seva declaració: va situar a Álvaro Odriozola al costat de Fede Valverde i les càmeres de l'Estadi Santiago Bernabéu demuestraron que no va ser així.

El Comitè de Competició ha confirmat la resolució el sobreseïment de la denúncia interposada per Baena contra Valverde per part del Jutjat d'Instrucció Número 48 de Madrid. El futbolista uruguaià s'enfrontava a una possible sanció de cinc partits a complir a l'inici de la pròxima temporada, però Ancelotti podrà comptar amb ell després de la decisió de l'organisme federatiu.

La conclusió del cas és realment sorprenent tenint en compte que l'entorn de Fede Valverde va reconèixer al diari 'Marca' l'agressió del migcampista blanc a Baena. Va al·legar un "motiu gravíssim", però va confirmar que el cop de puny es va produir.