El perdó entre llàgrimes de Graham Hansen: la tensió al vestidor de Noruega no acaba

Caroline Graham Hansen

Caroline Graham Hansen / FOTBALLANDSLAGET

Laia Bonals

La tensió al vestidor de Noruega no acaba amb el pas de les hores. Després del terratrèmol viscut en el partit contra Suïssa, aquest dimecres s’ha viscut un nou capítol de la ruptura entre jugadores i ‘staff’. La protagonista, Caroline Graham Hansen, una de les futbolistes assenyalades que no ha callat en la roda de premsa posterior. «Em sento trepitjada», ha dit molt enfadada. Aquest dimecres ha comparegut davant els mitjans, només acompanyada per la seleccionadora, Hege Riise, per retractar-se.

«Només vull disculpar-me per les meves declaracions després del partit», ha dit entre llàgrimes Graham Hansen. «Només soc un ésser humà amb molts sentiments. Les emocions es van apoderar de mi. Vaig desviar l’atenció del que importa, que és ser aquí per jugar el Mundial. Han sigut uns dies difícils, i he fet tot el que he pogut per afrontar-los. Però ahir les meves emocions van poder més que jo», ha declarat compungida la jugadora del Barça.

Era un discurs escrit al mòbil. I ha continuat llegint el comunicat. «M’ha decebut molt no ser titular en un dels partits internacionals més importants en molt de temps. Estic en forma i he demostrat que podia aportar molt contra Suïssa. Però continuo estant en total desacord amb la decisió de la Hege», ha explicat Hansen. «Respecto la decisió de la seleccionadora, i té dret a fer el que és millor. Sé que ha creat malestar a l’equip la declaració que vaig fer ahir. He ferit sentiments per no ser racional», ha afirmat.

Graham Hansen ha volgut explicar el perquè de les seves dures paraules del dia anterior. «Està relacionat amb el fet que fa un any em van apartar de l’equip de capitanes, que va ser una de les primeres coses que va fer la Hege [la seleccionadora]. També vaig estar en desacord amb això. Però no era rellevant ahir i no m’hi hauria d’haver referit. Així que demano disculpes».

Després de Graham Hansen, la seleccionadora Hege Riise ha pres la paraula. «Aquest matí hem tingut algunes reunions, i per això les disculpes de la ‘Caro’, que ho sent de debò. Hi estem treballant i continuarem parlant», ha declarat. Ha acabat la roda de premsa tornant a demanar disculpes i ha afirmat que farà tots els possibles per ajudar Noruega a continuar endavant.

Les disculpes de Graham Hansen no només han sigut amb el cos tècnic. La blaugrana també ha demanat perdó a les seves companyes pel que va passar, tal com ha explicat la també futbolista de la selecció noruega Vilde Bøe Risa. «Ens ho volia dir cara a cara, però ha sigut poc abans d’aquesta roda de premsa. Probablement és una cosa que farà després, però ha enviat un missatge. Espero que la Caro pugui assumir aquests sentiments internament. És natural que es desfogui. I és formidable que es disculpi», ha afegit Risa.