Xavi: "Dembélé té una proposta del PSG que nosaltres no podem igualar"

El jugador francès va quedar fora de la convocatòria del partit contra el Milà que es va jugar la darrera matinada a Las Vegas amb victòria blaugrana (0-1)

Ousmane Dembélé.

Ousmane Dembélé. / Europa Press

EFE

L'entrenador del Barça, Xavi Hernández, va reconèixer aquest dimarts que Ousmane Dembélé vol marxar i que té una oferta del PSG amb la qual el club blaugrana no pot competir.

"El tema d'Ousmane és simple: va venir amb una proposta del París, que vol marxar, que ha parlat amb Luis Enrique i la gent del PSG i que té una proposta que nosaltres no podem igualar", va dir en una roda de premsa després de la victòria per 0-1 del Barcelona davant el Milà en un amistós a Las Vegas. El tècnic culer també va apuntar que estava "decebut" amb la sortida de Dembélé.

"Al final imagino que ell donarà les explicacions i com em sento jo no és l'important. Decebut, potser sí, però l'important és que el jugador ha estat clar. Ens ha dit que vol marxar i que té una proposta i nosaltres en aquest sentit no podem competir en aquest moment. Li desitjo sort", va afirmar.

Dembélé es va quedar fora de la convocatòria en aquest últim amistós als Estats Units i va ser un espectador més del golàs amb el qual Ansu Fati li va donar el triomf als culers.