L’empresari Dani Sala es converteix en el nou president de la UE Figueres

El figuerenc encapçala l’única candidatura que s’ha presentat a les eleccions i ocuparà el lloc de Narcís Bardalet

El president Dani Sala, a l’estadi de Vilatenim.

El president Dani Sala, a l’estadi de Vilatenim. / UE FIGUERES

Redacció

Dani Sala és el nou president de la UE Figueres, després d’encapçalar l’única candidatura que s’ha presentat en la convocatòria d’eleccions a la presidència del club blanc-i-blau. La junta electoral de la històrica entitat futbolística, fundada l’any 1919, ha proclamat avui l’empresari figuerenc i la seva junta directiva com a màxims mandataris de la Unió, després que Narcís Bardalet decidís no continuar en el càrrec, convoqués eleccions per a la renovació de la junta el pròxim 25 d’agost i, per tant, no es presentés a la reelecció. Com que Sala és l’únic que s’ha presentat a les eleccions, pot assumir el càrrec des de ja i posar-se a treballar en el rellançament del Figueres coincidint amb el debut del primer equip a la lliga Elit.

«Tinc molts sentiments, però en destacaria tres: il·lusió, ambició i responsabilitat». Aquestes van ser les primeres paraules de Sala com a president de la Unió. L’empresari figuerenc és soci del Figueres des del 1992 i en l’actualitat té el número 279 de carnet. «Volem professionalitzar el club, reconnectar-lo amb la ciutat, mantenir o millorar el gran nivell del futbol base i reimpulsar el futbol femení», va explicar alhora que assegurava que «m’acompanya un equip de directius transversal, motivats per començar a treballar cadascú en la seva àrea».

En aquest sentit, Sala treballarà per «promoure la creació d’un equip transversal format per gent que estima la Unió, amb l’objectiu de rellançar el club, fundat el 1919, des dels àmbits esportiu, social i econòmic».

El Figueres comença una nova etapa després de donar per acabat el projecte de Narcís Bardalet. El metge forense i pediatre va assumir la presidència el 2018 per agafar el relleu de José Antonio Revilla i el 2019 va guanyar les eleccions.