El Bàsquet Girona de Salva Camps comença a caminar

El conjunt gironí torna aquest dilluns als entrenaments a Fontajau per donar el tret de sortida a la segona temporada a l’ACB amb set cares noves a l’equip

Després de les revisions mèdiques, el bàsquet Girona comença els entrenaments

Després de les revisions mèdiques, el bàsquet Girona comença els entrenaments / Bàsquet Girona

Jofre Amargant Bosch

Jofre Amargant Bosch

Amb les revisions mèdiques ja superades, el següent pas de la pretemporada per al Bàsquet Girona és la tornada als entrenaments. El nou projecte de Salva Camps es posarà aquest dilluns en marxa amb les primeres sessions. S'obre una nova etapa, amb la segona temporada a la lliga ACB, en què el club espera millorar el balanç aconseguit en el debut a la màxima categoria del bàsquet estatal (11-23).

L'arribada d'un nou director d'orquestra a qualsevol equip requereix temps. L'aterratge de Salva Camps a Fontajau no serà una excepció. La idea de joc del tècnic, les premisses claus de què vol i com assolir-ho o definir els rols són aspectes que els jugadors necessiten pair. Més encara en les plantilles que canvien radicalment d'un any per l'altre, com la del Bàsquet Girona. La revolució a l'equip és evident, ja que només continuen quatre jugadors del curs passat (Quino Colom, Fjellerup, Èric Vila i Sorolla), a l'espera de la decisió de jugar un any més o retirar-se de les pistes de Marc Gasol.

Hi haurà set cares noves a la plantilla que aquest dilluns començarà a rodar: Sergi Martínez, Stefan Dordevic, Juani Marcos, Iroegbu, Brown, Yves Pons i Susinkas. Amb tanta novetat és imprescindible que el tècnic sigui present als preparatius des del primer dia. Camps, ajudant de Scariolo a la selecció espanyola, ja serà a Fontajau, després que Espanya acabi de disputar el torneig del centenari de la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB). Ja alliberat de les obligacions de les seleccions, l'entrenador estarà exclusivament centrat en el Bàsquet Girona.