Vídeo | Regalen un rellotge a un esportista paralímpic sense braços

La reacció del ciclista paralímpic valencià Ricardo Ten ha generat tota mena de comentaris a les xarxes socials

Ricardo Ten, en el polèmic moment de la recollida del rellotge Tissot.

Ricardo Ten, en el polèmic moment de la recollida del rellotge Tissot. / @OutOfCycling

Lola Gutiérrez

El ciclista valencià Ricardo Ten s'ha emportat quatre medalles d'or en els 'supermundials' paralímpics que s'han celebrat a Glasgow aquest mes d'agost. Però no tan sols s'ha emportat medalles... també li han regalat un rellotge. Tot i que no té braços des que, amb només vuit anys, va tenir un accident que va canviar la seva vida per complet. "Quan era petit, vaig tocar una línia elèctrica d'alt voltatge i gairebé em mato. Van haver d'amputar-me totes dues mans i la cama esquerra. Tenia cremades de tercer grau en el 75% del meu cos", ha explicat el passat dia 8 al mitjà especialitzat Cycling Weekly.

L'exnadador paralímpic es presentarà als seus setens Jocs Paralímpics reconvertit en ciclista -com ja fes per primera vegada a Tòquio 2021-, no ha dubtat a fer broma amb el regal i ha donat les gràcies a Twitter a la marca de rellotges: "Gràcies @Tissot per creure en aquest super món d'inclusió".

El missatge s'acompanya d'un vídeo en el qual una dona li pregunta en anglès quina hora és i ell mostra el rellotge col·locat en el seu monyó esquerre.

Les reaccions no s'han fet esperar. I gairebé totes elles, en contra de l'organització -pel mal gust de regalar un rellotge a una persona que no té braços- i destacant l'extraordinari sentit de l'humor de l'esportista espanyol.