Laia Codina fitxa per l'Arsenal

La central de Campllong, flamant campiona del món, se suma a un dels millors equips del món per tenir l'oportunitat de demostrar el seu nivell

Laia Codina ja ha firmat pel conjunt 'gunner'

Laia Codina ja ha firmat pel conjunt 'gunner' / Arsenal

Lluc Perich Pérez

Després de firmar un tros de Mundial i proclamar-se campiona del món, Laia Codina segueix vivint un estiu de somni amb el seu fitxatge per l'Arsenal. El club de Londres és un dels més potents a nivell internacional (semifinalista de l'última Champions i subcampió d'Anglaterra) i confia en la central de Campllong per millorar encara més la seva defensa. Amb 23 anys, li calia jugar, i al Barça, amb la parella Mapi León-Irene Paredes molt ben assentada, això era cosa impossible, de manera què, com feia setmanes que s'especulava, aquest dimarts s'ha concretat l'acord pel seu traspàs.

Codina durà el dorsal 27 a l'esquena i ja ha fet declaracions com a nova futbolista 'Gunner': "Estic molt emocionada i tinc moltes ganes de començar amb l'equip. Coneixia la història d'aquest club, així que quan vaig saber que hi havia interès de l'Arsenal no m'ho vaig pensar dues vegades. Aquesta temporada volem competir a les quatre competicions (Lliga, Copa, Copa de la lliga i Copa d'Europa) i aquí espero crear bons records per la nostra afició".

Formada a les categories inferiors del Barça, la de Campllong ha guanyat tres Lligues, dues Lligues de Campiones, dues Supercopes d’Espanya i dues Copes de la Reina en la seva etapa com a blaugrana, que va iniciar debutant la temporada 19/20 i en què va viure un parèntesi cedida al Milà al 21/22. Així doncs, no és d'estranyar que el seu nou entrenador, Jonas Eidevall, celebri l'arribada d'una "defensora de classe mundial que combina una gran habilitat tècnica i presència física". El tècnic creu que "s'adaptarà ràpid al nostre estil", també una proposta de joc creatiu com el que ha après des de petita, tant a Barcelona com a Cassà.