El GEiEG tomba el Tordera en el derbi de Lliga Catalana

El duel gironí es decanta a la primera part i la reacció visitant al tercer període és insuficient per tombar les grupistes, més experimentades

DdG

El GEiEG va derrotar el Tordera Uni Girona en la primera jornada del Grup 1 de la Lliga Catalana Femenina 2 que enfrontava els dos equips gironins. Les gironines van cimentar el triomf en una gran primera part que va acabar amb un clar 35 a 20 en l’electrònic. Tot i que el filial de l’Uni no va començar malament (4-6), poc a poc el GEiEG va imposar el seu joc i al final del primer període ja guanyava per 17 a 11. Però el veritable moment clau per trencar el partit va ser al segon quart, amb un parcial de 10 a 1 (27-14) que li donava un còmode renda que encara eixamplaria més abans del descans (35-20).

A la represa, el filial de l’Uni va reaccionar amb una gran millora en els dos costats de la pista que li permetria plantar-se als últims 10 minuts amb només vuit punts de desavantatge. Però en aquest punt el GEiEG va recuperar les sensacionsde la primera part i acabaria sentenciant el partit amb un parcial de 8 a 0 (55-41).

L’altre partit de la primera jornada del Grup 1 el protagonitzaran el Segle XXI i l’Unilever Viladecans Dishelec 65 el pròxim dimecres 13 de setembre. La segona i tercera jornada es jugaran els dos pròxims caps de setmana, i els dos millors equips del grup es veuran les cares amb els dos primers classificats del segon grup en una final a quatre que es disputarà a Viladecans el cap de setmana del 30 de setembre i l’1 d’octubre.