Juanmna Castaño ataca a Alexia Putellas i Irene Paredes per defensar el moviment 'Jenni Hermoso'

Dures crítiques al periodista per estar a favor de Rubiales i per demanar sanció per aquestes dues jugadores

'El partidazo de Cope', Juanma Castaño i les declaracions contra 2 jugadores de la Selecció Femenina  de Futbol

'El partidazo de Cope', Juanma Castaño i les declaracions contra 2 jugadores de la Selecció Femenina de Futbol / Juanma Castaño

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Juanma Castaño, comentarista de la COPE, remet dures crítiques contra Alexia Putellas i Irene Paredes per enfrontar-se a la RFEF. Literalment, el comentarista i periodista diu que 'm'agradaria saber l'actitud d'aquestes jugadores si es posa sobre la taula que tindran una inhabilitació de veritat per aquesta negativa sistemàtica'.

Les acusa de tenir control sobre el grup i fer manipulació i pressió envers el cas Jenni Hermoso, tot i que, les seves paraules literals són "estan mangoneando la situación". Juanma Castaño en el programa 'El partidazo de Cope' fa unes declaracions duríssimes envers les fèmines de la Selecció Espanyola de Futbol.

El vídeo amb les confessions de Castaño han portat a comentaris de tota mena per les xarxes socials, alguns a favor del comentarista i altres en contra: 'Alexia es queixa per tot, és l'experta en fer comunicats, vinga a jugar al futbol ja' o 'Tota revolució porta aquestes coses! A mort amb les decisions que prenguin les nostres Campiones'.

La gran majoria de comentaris han anat en contra la Cope i el comentarista en si, dels quals se'ls ha definit com a partidaris de Rubiales i fins i tot, han comentat que la parella de Castaño, Helena Condis, ha d'estar ben farta d'estar amb un home amb aquesta mentalitat.