El Peralada firma taules amb el Reus (1-1)

L'equip d'Àlex Marsal continua sense conèixer la victòria com a local després de dos partits al Municipal

L'onze titular del Peralada en el partit contra el Reus.

L'onze titular del Peralada en el partit contra el Reus. / CF Peralada

Jofre Amargant Bosch

El Peralada continua sense poder aconseguir el primer triomf de la temporada com a local. Els xampanyers han empatat 1 a 1 contra el Reus en un partit amb ocasions per als dos equips. L'equip d'Àlex Marsal acaba la quarta jornada amb quatre punts a la part baixa d'una classificació molt comprimida.

Els aficionats del Peralada hauran d'esperar un partit més per veure guanyar el seu equip al Municipal. Amb el Prat es va perdre (1-2) i avui amb el Reus hi ha hagut repartiment de punts. Les dues visites tenen pressupostos per poder estar a la part alta. Les primeres ocasions han estat per als roig-i-negres. Jona ha intervingut providencialment per evitar el gol de Nico (25'). Els visitants han vist com els hi anul·laven un gol per fora de joc de Serrano en l'inici de la desmarcada. La inisistència reusenca ha tingut premi al 31'. Jordi Oribe ha rematat al pal en primera instància, però ha estat el més viu per seguir la jornada i marcar el primer gol tirant-se a terra per rematar.

Marsal ha fet tres canvis al descans buscant sacsejar l'equip verd-i-blanc. D'entrada s'ha trobat amb un ensurt, ja que Jona ha tornat a salvar el seu equip amb una bona parada a Víctor Oribe. Els alt-empordanesos han començat a generar i Padilla ha fallat una rematada franca des de l'àrea petita a passada de Marín. L'empat arribaria en una genialitat d'Alejandro Sánchez. L'argentí s'ha tret un xut a l'escaire que Verdejo no ha pogut aturar. El Peralada ha tingut el segon a les botes de Ferran López, però Verdejo ha aturat amb els peus (75'). Al final, repartiment de punts i quatre dels últims set punts possibles per als locals.