Kendall Martin deixa el Tordera i fitxa pel Barça

L'equip vinculat de l'Uni, que encara no ha rebut cap resposta per part del Consell Superior d'Esports, i la jugadora, acorden la rescissió

Kendall Martin, durant un partit amb el Tordera.

Kendall Martin, durant un partit amb el Tordera. / FCBQ

Jordi Bofill

Jordi Bofill

Kendall Martin, a qui la Federació va prohibir jugar les fases d'ascens amb el Tordera per la seva condició de transsexual, deixa de formar part de l'equip vinculat de l'Uni Girona i fitxa pel Barça Santfeliuenc. «El Consell Superior d'Esports encara no ha contestat el requisit que vam fer-li el passat mes de maig. Però no continuarem endavant amb els recursos, perquè com només pot jugar fins a Copa Catalunya, el Barça li ha fet una oferta i se'n va allà a jugar. Nosaltres no ho mourem més perquè en el moment que l'autoritzin, això tindria un cost econòmic, i se'n beneficiaria un altre club», explica el tècnic de l'equip vinculat de l'Uni, Marc Delemus, que «li desitjo que tot li vagi molt bé i pugui jugar algun dia, esclar, però ja no ens correspon continuar insistint».

Aquesta tarda, el Tordera visita l'Ibaizabal (20 hores) en l'estrena de la Lliga Femenina 2. «Les expectatives ens exigeixen gaudir. No tenim cap mena de pressió, tampoc des del club, i estem treballant amb molta il·lusió», raona Delemus. «La vinculació amb l'Spar Girona tampoc depèn de continuar a Lliga Femenina 2, tenim el seu suport. Esperem competir, que les jugadores aprenguin, formar júniors de l'Uni en categories sèniors i fer una bona temporada». Hi ha la baixa de Ribas i dues jugadores més també són dubte.

D'altra banda, el GEiEG s'estrena a la pista del Mataró (19 hores).