Laura Antoja: «Aspirar al títol? Per què no? I tant!»

L’Spar Girona rep el T71 Diddeleng en el primer partit de la fase de grups de l’Eurocup

Laura Antoja explica a Magarity l’estratègia del partit contra el Barça CBS.

Laura Antoja explica a Magarity l’estratègia del partit contra el Barça CBS. / MARC MARTÍ

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

Aquesta temporada no hi ha Eurolliga, però l’Eurocup també és motiu per estar satisfets. Si més no, ha de generar un repte enorme per a l’Spar Girona. El conjunt gironí parteix com un dels favorits de la competició, després d’haver estat durant anys entre els grans d’Europa. L’equip dirigit per Laura Antoja comença demà el camí que l’ha de dur a fer recuperar la il·lusió de l’afició i tornar-se a fer un lloc en la màxima competició europea que existeix. La visita del T71 Diddeleng a Fontajau (20.30 hores/Esport3) en el primer partit de la fase de grups -les gironines són al grup B- ha de servir per prendre avantatge respecte als rivals i demostrar que l’Uni té ganes d’arribar el més lluny possible a l’Eurocup.

«Si aspirem o no al títol, ho sabrem a mesura que aconseguim el nostre millor nivell. Per què no? I tant! Si els partits són assequibles i fàcils, el nostre objectiu ha de ser guanyar-los pel màxim de punts possibles. Hi ha d’haver ambició», ha assegurat Antoja en la prèvia. L’entrenadora ha comentat que «aquest partit, després de la victòria contra el Barça CBS, ens pot anar molt bé»: «L’equip necessita jugar, anar guanyant i agafar ritme. En competició europea hi ha el handicap dels viatges, amb un cansament i una falta d’entrenaments afegits, però hi ha l’aspecte positiu de competir. Els equip europeus tenen molta més duresa física i, per tant, s’endureix l’equip. Veurem quin nivell ens trobarem, però l’Eurocup és un objectiu més que hem d’assolir».

Sobre el Diddeleng, vigent campió de la LBBL, la lliga més alta de Luxemburg, ha dit que «ens ha costat trobar vídeos del rival, però el cos tècnic s’està esforçant molt». «Tenim molt clar que és un partit assolible, però estem enfocades en el creixement personal de l’equip. Ha de ser un entrenament per al partit de dissabte a Salamanca, que serà molt important, i per tot el què vindrà», ha afegit.

D’altra banda, Magali Mendy ha entrat en l’última fase de la seva recuperació i ja fa una part de l’entrenament amb el grup. Ben aviat estarà disponible.