El duel entre Yan Couto i Yangel Herrera acaba en empat (1-1)

Ambdós jugadors del Girona es van enfrontar en les eliminatòries sud-americanes per al Mundial de 2026

Yangel Herrera defensa Neymar en una acció del Brasil-Venezuela.

Yangel Herrera defensa Neymar en una acció del Brasil-Venezuela. / Reuters

EFE

Decepció del Brasil de Yan Couto -va entrar al minut 41- i gran sorpresa de la Veneçuela de Yangel Herrera -a l'onze titular- en les eliminatòries sud-americanes per al Mundial de 2026. La Vinotinto va aconseguir aquest dijous un punt d'or a Cuiabá amb una xilena d'Eduardo Bello que va deixar en res l'exhibició de Neymar.

Actuació molt grisa de la Canarinha, que cedeix el lideratge de la classificació a l'Argentina, que va guanyar per 1-0 al Paraguai.

Neymar no va ser suficient per sumar els tres punts a casa davant Veneçuela, que va saber aguantar l'aiguat fins que Bello es va inventar una rematada antològica en el minut 85.

Abans, Gabriel Magalhães havia avançat a l'equip de Fernando Diniz en el 50. El partit va acabar amb tangana entre els jugadors de totes dues seleccions.

Va ser una nit desafortunada per al conjunt brasiler. Actuacions més que discretes de Vinícius Júnior, sempre molt ben marcat; Rodrygo, que segueix negat amb el gol; i un Richarlison perdut a l'àrea.

La Vinotinto va aguantar amb honor, va fer molt de mal en les jugades a pilota parada i al final va silenciar l'Arena Pantanal per aconseguir el segon empat contra el Brasil en unes eliminatòries mundialistes.