Primer duel seriós pel lideratge de l'Spar Girona al seu grup d'Eurocup

El Gorzow polonès, de la mateixa manera que l'equip d'Antoja, va guanyar en la seva estrena europea i voldrà fer valer la seva imbatibilitat

Les jugadores de l'Spar Girona, escoltant Laura Antoja en un temps mort.

Les jugadores de l'Spar Girona, escoltant Laura Antoja en un temps mort. / MARC MARTÍ

Jordi Bofill

Jordi Bofill

És aviat, sí, però la primera posició del grup B de l'Eurocup ja està en joc. L'Spar Girona de Laura Antoja, en una dinàmica ascendent després de les darreres versions i resultats, tallada de soca-rel a Salamanca, visita la pista del Gorzow polonès, un rival complicat. En plena fase de creixement, les gironines desitgen retrobar-se amb les sensacions que tenien abans del duel contra el Perfumerías Avenida, on no van gaudir de moltes opcions.

Antoja no podrà disposar d'Ygueravide, baixa per una lesió muscular a la cama dreta i caldrà comprovar l'estat de Marta Canella, que evoluciona favorablement de la lesió a la mà i va entrar en la convocatòria. Després de vèncer en l'estrena a Fontajau, amb un clar 97-71 contra el Diddeleng i ser líder del grup gràcies al bàsquet average, l'Spar Girona desitja aconseguir un segon triomf consecutiu que consolidi el seu primer lloc de manera més seriosa.

El Gorzow també va guanyar el seu primer partit europeu: 64-77 al Cajky. Hi ha moltes dificultats amagades, dins del partit d'aquesta tarda (19 hores, Esport3), com el fet de destinar pràcticament tot un dia al seu desplaçament, entre el viatge en avió i les cinc hores de bus aproximades. Aina Cargol i Krista Lukasevica també formen part de l'expedició, en el lloc de Lala Touré i Mama Sidiki Doumbia.

En principi, el grup de l'Spar Girona en aquesta Eurocup és assequible. Però les gironines no es conformen només amb això, tal com recordava Laura Antoja en la prèvia del debut continental: «Si aspirem o no al títol, ho sabrem a mesura que aconseguim el nostre millor nivell. Per què no? I tant! Si els partits són assequibles i fàcils, el nostre objectiu ha de ser guanyar-los pel màxim de punts possibles. Hi ha d'haver ambició». Veurem si aquesta tarda es confirma la segona victòria.

Subscriu-te per seguir llegint