Laura Antoja: «El primer objectiu a l'Eurocup és anar sumant victòries, també a fora de casa»

Ygueravide és baixa per una lesió muscular a la cama dreta i no viatjarà a Polònia per enfrontar-se dijous al Gorzow

Marta Canella evoluciona favorablement de la lesió que va patir a la mà davant el Perfumerías Avenida i entra en la llista de convocades

Sandra Ygueravide pateix una lesió muscular a la cama dreta.

Sandra Ygueravide pateix una lesió muscular a la cama dreta. / MARC MARTÍ

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

L'Spar Girona s'ha de mantenir amb pas ferm a l'Eurocup. Després de la indiscutible victòria contra el T71 Diddeleng (97-71) en l'estrena a Fontajau, l'equip de Laura Antoja posa rumb cap a Polònia per enfrontar-se aquest dijous al Gorzow (19.00 hores) en el segon partit de la fase de grups. No hi ha temps per pensar en la derrota de dissabte passat al clàssic de la Lliga Femenina davant el Perfumerías Avenida (68-52).

L'entrenadora de l'Uni ha explicat aquest matí que "ens plantem a Polònia per enfrontar-nos a un rival molt dur pel seu tipus de joc, que és físic". "Ara mateix, ens centrem en el partit a partit. El pròxim rival és el màxim rival, en aquest cas és el Gorzow. El primer objectiu a l'Eurocup és anar sumant victòries, també a fora de casa. Hem de treure el millor resultat possible, començant per la victòria. Sempre amb el màxim respecte. Hem de tenir solidesa per aconseguir-ho", ha afegit.

Sobre la derrota a Salamanca, ha reconegut que "la frustració forma part del postpartit": "Vam adonar-nos que quan l'Avenida puja una mica la intensitat defensiva i el nivell de contacte, és capaç de treure'ns del partit. Hem de fer revisió i, com a mínim per part meva, plantejar una exigència superior en el dia a dia. Hem d'anar al cent per cent".

Sandra Ygueravide no viatjarà amb l'equip a Polònia, després de confirmar-se que pateix una lesió muscular a la cama dreta. El club ha comunicat que serà baixa les pròximes setmanes i l'evolució marcarà la seva disponibilitat. "No ha descansat en tot l'estiu i té l'edat que té (38). No podem arriscar-nos que vagi a pitjor. De moment, serà baixa les pròximes dues setmanes", ha recordat Antoja. D'altra banda, Marta Canella evoluciona favorablement de la lesió que va patir a la mà en l'últim partit i ha entrat en la convocatòria. "Va patir un cop al dit i té la mà embenada, però ha estat entrenant amb normalitat", ha assegurat. Les africanes Lala Touré i Mama Sidiki Doumbia no poden competir a l'Eurocup, pel màxim de jugadores estrangeres, i el seu lloc l'ocuparan Aina Cargol i Krista Lukasevica.

El viatge de les gironines serà més feixuc del previst. Finalment, hauran d'agafar un avió i fer cinc hores en bus per arribar a la seva destinació. Destinaran, per tant, gairebé tot el dia de demà en el desplaçament. "Forma part de l'aventura europea. Per això, hem planificat aquest inici de setmana una mica més fort del compte perquè després no podrem entrenar", ha comentat Antoja.