L'Olot assalta el lideratge (1-0)

Un gol de Chabboura a la primera part dona els tres punts als de Dólera contra l'Hospitalet i el primer lloc en solitari

Chabboura celebrant el gol de la victòria.

Chabboura celebrant el gol de la victòria. / Pau González / UE Olot

Redacció

L'Olot ha tancat una setmana de matrícula d'honor. Els de Pedro Dólera s'han classificat entre setmana per a la final de la Copa de Catalunya i avui han assaltat el lideratge de Tercera Federació. Els garrotxins han derrotat l'Hospitalet, fins aquell moment líder, per 1 a 0 gràcies a un gol de Chabboura al minut 24 de partit.

El duel d'invictes de la categoria ha sortit amb l'Olot vencedor. El conjunt volcànic no coneix la derrota en temporada oficial. Ha superat totes les eliminatòries de Copa Catalunya, ha guanyat tots els partits a cas i ha sumat empats i triomfs a domicili. Els olotins han sortit vencedors en un enfrontament frenètic amb els riberencs. Ufano, Marc Mas o Ayala han estat ben a prop de fer-ho, però ha estat Chabboura qui ha marcat el gol del triomf. El davanter empordanès ha aprofitat una centrada de Pedro del Campo per fer una diana que feia embogir els més de 1.000 espectadors que hi havia al Municipal.

A la segona part, els locals han tingut algun ensurt, però ha controlat les aproximacions de l'equip del gironí Joan Sánchez. Lobato ha avisat Batalla només sortir dels vestidors. L'Olot també ha mantingut les urpes afilades i Roquet i Ufano han acaronat el segon gol. Els tres punts deixen els de la Garrotxa líders en solitari de Tercera, amb un punt de marge sobre l'Hospi i tres respecte del Tona i el Vilassar.