L'examen de l'Hospi és massa per al Girona B (2-0)

El filial gironí veu tallada la dinàmica de dos triomfs consecutius i la remuntada a la classificació

Minsu en una acció durant el partit

Minsu en una acció durant el partit / Girona FC

Redacció

La revifada del Girona B s'ha apagat de cop contra l'Hospitalet. L'equip de Sergi Mora, que encadenava dues victòries seguides, ha perdut 2 a 0 contra els riberencs. La derrota refreda les aspiracions de tornar a mirar cap amunt dels gironins.

El filial tenia un examen de molt de nivell contra l'Hospitalet. No en va, el conjunt de dirigit per l'empordanès Joan Sánchez arribava en segona posició al duel. Els locals han estat superiors en el primer temps. L'Hospi s'ha avançat en el minut 20 mitjançant Joel Lasso. Era el premi al domini.

El pas pels vestidors ha millorat la versió del Girona B. En els primers vint minuts han estat capaços de generar alguna oportunitat, però el gol de Sehu en el minut 71 ha tallat en sec les opcions de remuntada. El davanter ha batut Lucas amb un xut creuat des de dins l'àrea. Sense trobar escletxes a la defensa hospitalenca, el partit s'ha anat esmunyint a poc a poc de les mans d'un Girona B que no sabia trobar debilitats per atacar el rival.