El Girona B firma el millor partit de la temporada (5-0)

El filial blanc-i-vermell sentencia a la primera part el duel contra el Mollerussa amb tres gols

Wadi, amb un hat-trick, es reivindica com a davanter centre titular

Almansa, en una imatge d'arxiu.

Almansa, en una imatge d'arxiu. / Girona FC

Jofre Amargant Bosch

El Girona B ha firmat el millor partit de la temporada a la lliga. Seriositat, rigor i letalitat de cara a porteria han estat alguns dels aspectes més destacats de l'equip de Sergi Mora. El filial blanc-i-vermell s'ha imposat per 5 a 0 al Mollerussa en un partit que havien liquidat a la mitja part amb tres gols.

Arrencada espectacular a Riudarenes. El conjunt gironí ha marcat dos gols en dues jugades consecutives per encarrilar el partit ben d'hora. Un denominador comú en les dues dianes, la banda esquerra, on s'ha originat les dues accions. Almansa ha desbordat i ha tret una centrada al segon pal que Almena, alliberat, s'ha encarregat de marcar (7'). Sense temps de deixar refer al rival, el Girona B ha fet el segon. Enric Garcia, que avui ha jugat més a la base de la jugada, ha conduït i ha obert per Gerard González. El cellerenc ha guanyat metres i la seva centrada rasa ha acabat al fons de la xarxa en l'intent de refús de Laghrissi.

Els del Pla d'Urgell no viuen un bon moment i dos gols consecutius han trencat el pla de partit de Jordi Cortés. Tot i això, Genís Soldevila ha posat la por al cos amb un xut ajustat arran de la porteria de Lucas (19'). Enric Garcia s'ha encarregat de respondre ràpidament en una nova aproximació local. El bon paper del Girona B no ha estat lliure d'uns ensurts que demostren que encara els falta polir la solidesa i la concentració defensiva els noranta minuts. D'un servei de banda visitant n'ha sortit una acció de perill i d'una pèrdua d'Alegre una ocasió clara. Han estat dos dels pocs desajustos. Abans del descans, el filial ha liquidat el partit. Wadi ha aprofitat un refús de Puiggròs per marcar amb la testa amb la porteria buida.

Lluny de relaxar-se, els nois de Sergi Mora han continuat empenyent. El Mollerussa ha intentat revertir la situació amb cinc canvis, però els gironins han estat superiors. Wadi ha ampliat l'avantatge en una jugada de nou d'àrea (60'). El punta no ha desaprofitat la passada d'Almansa per tornar a marcar amb el porter venut. L'exjugador de la Damm ha donat el gol fet en picar la pilota davant la sortida de Puiggròs. Com en la primera part, els gols han arribat molt seguits. Wadi s'ha reivindicat amb un hat-trick el dia que ocupava la posició de referència. Almena ha posat una centrada enroscada que amb un gran remat de cap Wadi ha fet més vistosa (65'). El marcador favorable ha creat la situació ideal perquè Biel Farrés redebutés amb el Girona B. Solans ha tingut el sisè, però ha fet un misto en la definició. Matinal rodona per al Girona B, que arriba a l'aturada amb bones sensacions i enllaçant el segon triomf a casa.