L'Escala es queda a un pas de donar la sorpresa (2-3)

Els blaugrana s'avancen 2 a 0 amb un doblet de Pime, però acaben cedint davant de l'Hospitalet de l'empordanès Joan Sánchez

Els capitans de l'Escala i l'Hospitalet amb la tripleta arbitral

Els capitans de l'Escala i l'Hospitalet amb la tripleta arbitral / FC L'Escala

Redacció

L'Escala ha tornat a demostrar que sota les ordres d'Aday Benítez competeix molt bé contra qui sigui. El tècnic de Sentmenat s'ha estrenat amb una derrota al Nou Miramar contra l'Hospitalet per 2 a 3. Els blaugrana han fregat la sorpresa contra el conjunt de l'empordanès Joan Sànchez, però els riberencs han acabat aixecant el desavantatge de dos gols.

Els escalens s'han avançat amb un gol de Pime al límit del descans. El davanter ha caçat un refús d'un xut de Xumetra per fer el primer (45'). Poc abans, el de Santa Llogaia d'Àlguema ja havia acaronat la primera diana en un xut que entre el pal i Raúl Martínez han evitat que entrés. Pimentel seria de nou protagonista en el segon temps amb el segon gol (59'). El pistoler ha estat el més murri per sorprendre un Aliaga desubicat.

Tot semblava anar bé, però l'Hospitalet té molta pólvora i qualitat. Els visitants han capgirat el duel en els últims vint-i-cinc minuts. Óscar Gómez ha rematat sol una centrada franca des de l'àrea per escurçar distàncies (65'). Per banda dreta han arribat les tres dianes riberenques. Albert López s'ha avançat a la marca per igualar el partit amb un cop de cap creuat (75'). I a última hora ha arribat el gerro d'aigua freda al Nou Miramar. Lasso, que ja va ser botxí del Girona B, ha fet una genialitat per donar el triomf als de Joan Sánchez. Control amb el pit, gir de tres-cents seixanta graus i gol. La bona feina de l'Escala no ha tingut premi.