L'Olot demostra fusta de líder (0-5)

Els homes de Pedro Dólera es desfan del Tona al camp i a la classificació amb una golejada

L'Olot celebrant un desl cinc gols marcats contra el Tona

L'Olot celebrant un desl cinc gols marcats contra el Tona / Jordi Juvanteny / UE Olot

Redacció

L'Olot ha demostrat solidesa de líder al camp del Tona. Els garrotxins han golejat 0 a 5 els osonencs en una primera part en la qual han marcat tres gols. El triomf manté els de Dólera líders i allunya als de Ricard Farrés a set punts.

El conjunt volcànic és una màquina competitiva a casa i a fora. De fet, aquest triomf a domicili situa l'Olot com el segon millor visitant de la categoria, només per darrere de l'Hospitalet. En un duel molt difícil, els olotins s'han avançat ben d'hora. Ufano ha obert la llauna amb una rematada de cap a centrada de Blázquez (4'). En un duel igualat, l'Olot ha sigut més letal a les àrees, també amb un punt de sort. Marc Mas ha fet el segon en una rematada desviada que ha sorprès Aroca (28'). Forés ha rematat la feina amb el tercer (33'). Les dues dianes amb paper destacat en les passades de Marc Roquet, que davant el seu exequip, s'ha deixat veure.

Ben posat al darrere, l'Olot ha jugat una segona part molt seriosa per acabar liquidant en el tram final. Terma ha estat el més ràpid per aprofitar un refús d'Aroca i marcar (75'). Amb el partit arribant al final, Chabboura ha firmat la maneta (87'). Tot i no veure porteria, el Tona ha fet mèrits si més no per marcar. Mou, que ha repetit sota pals, i la falta d'encert local han deixat la porteria de l'Olot a zero.