VÍDEO: Aquesta és la mofa d'un ex del Girona a Vinicius que s'ha fet viral

El brasiler i Pablo Maffeo, ara lateral del Mallorca, van tornar a ser protagonistes en el seu primer retrobament després de la topada de la temporada passada

El gest de Maffeo a Vinicius

El gest de Maffeo a Vinicius / DAZN

No va trigar ni un partit per tornar a estar a l'ull de l'huracà. Vinícius, que feia gairebé dos mesos que estava en plena recuperació després de la lesió que va patir en les eliminatòries sud-americanes de classificació del Mundial del 2026, va tornar a l'onze titular davant el Mallorca en un clar gest d'Ancelotti perquè el brasiler recuperés com més aviat millor sensacions.

Més enllà d'allò futbolístic, Vini no va necessitar gaire per demostrar la seva habilitat per ficar-se en polèmiques. Aquesta vegada, davant d'un vell conegut, Pablo Maffeo, lateral dret del Mallorca i ex del Girona i encarregat de la seva marca directa sobre la gespa.

Tots dos jugadors ja tenen un passat en comú. En la derrota de la temporada passada del Madrid a Mallorca, Vinícius va etzibar a Maffeo una frase amb molt poca educació: "Ets molt dolent, ets molt dolent. No entenc com em pots robar la pilota si ets tan dolent", segons van apuntar informacions de mitjans de Madrid.

Doncs bé, ahir sobre la gespa del Bernabéu, Vini i Maffeo van tornar a ballar junts. Aquesta vegada, tot i això, el gest que s'ha fet viral és el del lateral del Mallorca al brasiler, en què 'acusa' Vinícius a mode de mofa amb un somriure a la cara de ser un ploramiques al camp. El '7' del Madrid va respondre amb rialles.