El Girona B encadena la tercera derrota (0-1)

Un gol de Ramon Folch de penal dona els tres punts al Reus contra els gironins

Un instant del Girona B - Reus

Un instant del Girona B - Reus / Arxiu particular

Redacció

El Girona B continua sense reaccionar. L'equip de Sergi Mora ha encadenat la tercera derrota consecutiva després de perdre a casa contra el Reus (0-1). La desfeta agreuja la situació del filial que tanca la primera volta fregant el descens i lluny d'un play-off que sembla utòpic.

En una primera part sense cap ocasió molt clara, gironins i reusencs han estat capaços de marcar cap gol abans del descans. L'única diana del duel arribaria a la segona part i des dels onze metres. Ramon Folch ha batut Lucas des del punt del penal (66').

El gol ha espavilat un Girona B que ha premut l'accelerador per mirar d'empatar l'enfrontament en el tram final. Sense encert ni capacitat de concreció, la falta de gol dels blanc-i-vermells s'ha accentuat. Quatre jornades ja sense marcar. L'última ocasió ha estat una falta directa d'Almansa que Verdejo ha blocat amb dos temps.