Gazzaniga suma el setè partit sense encaixar gol a la lliga

El porter argentí ha signat una gran actuació sota pals contra el Celta que ha sigut clau per aconseguir el triomf

Gazzaniga celebra una acció en un partit d'aquest curs

Gazzaniga celebra una acció en un partit d'aquest curs / Siu Wu / EFE

Jofre Amargant Bosch

Jofre Amargant Bosch

El Girona continua ampliant el compte de porteries a zero aquesta temporada. A Balaídos, l’equip de Míchel ha sumat el setè partit d’aquesta lliga sense encaixar ni un sol gol. Gran part del mèrit ha sigut per un gran Gazzaniga sota els pals.

El porter ha estat clau amb les seves intervencions per mantenir a zero el marcador rival. L’argentí ha estat atent per realitzar cinc parades als jugadors del Celta. Gazzaniga ha tingut feina fins a l’última jugada del partit, en què ha desviat amb les mans un potent xut de Ristic. Abans, Larsen, Douvikas, Mingueza i Luca De la Torre també han topat amb el guardià de la porteria gironina.

Pas endavant

La millora defensiva del Girona ha estat una de les claus del pas endavant de l’equip a la lliga juntament amb una capacitat ofensiva aclaparadora. La temporada passada, els blanc-i-vermells van ser el pitjor equip de la competició pel que fa a les porteries a zero (4), empatats amb l’Almeria i l’Elx.

Aquest curs els de Montilivi ja acumulen set porteries a zero. Dues clean sheets amb el Celta de Vigo i una contra l’Almeria, l’Alabès, el Cadis, el Las Palmas i el Getafe.