L'Olot erupciona per continuar líder (2-1)

L'Olot capgira amb dos gols en dos minuts de Roquet i Marc Mas un partit que perdia a sis minuts del final

Marc Mas celebrant el gol de la remuntada

Marc Mas celebrant el gol de la remuntada / Pau González / UE Olot

Jofre Amargant Bosch

L'Olot viu una temporada d'emocions fortes. Els de Pedro Dólera han salvat el liderat en solitari de Tercera amb una remuntada in extremis a casa davant la Pobla de Mafumet (2-1). Un gol de Roquet i una altra diana de Marc Mas han capgirat un duel que els olotins perdien a sis minuts del final. El triomf manté la distància de tres punts amb l'Hospitalet, que també ha guanyat.

Caràcter i perseverança, dues característiques que es poden vincular a l'Olot de Dólera. Un equip que no deixa de creure i que no es rendeix fins al xiulet final. Ho va demostrar al camp de la Muntanyesa, amb la diana de Maynau al descompte, i ho ha tornat a demostrar davant la seva afició contra la Pobla de Mafumet. Els tarragonins han mostrat perquè estaven en un bon moment amb un gran partit a la Garrotxa. Els visitants s'han avançat des del punt de penal a la primera meitat (36'). Barragán ha estat l'encarregat de transformar la pena màxima per mans locals.

El conjunt d'Adolfo Baines ha tingut l'oportunitat de deixar grogui a la segona meitat el conjunt volcànic. Bigas ha estat providencial per evitar la segona diana de Barragán. Amb Mourin superat després d'un subtil toc, el lateral de Peralada ha tret sobre la línia la pilota.

L'Olot sabia que el marge amb el segon classificat s'esfumava i, en un exercici èpic, ha capgirat el partit a les acaballes. Blázquez ha centrat i entre Roquet i Querol han marcat el gol de l'empat (84'). En ple estat d'eufòria, Marc Mas ha culminat la remuntada. El de Sils ha aprofitat una altra centrada de Blázquez per anotar el segon. El pitxitxi de la categoria (13 gols) apareixia quan més se'l necessitava.