El Peralada guanya a l'últim sospir (1-0)

Els d'Àlex Marsal s'imposen a la Rapitenca gràcies a un gol de penal de Marc Medina

L'onze titular del Peralada contra la Rapitenca

L'onze titular del Peralada contra la Rapitenca / CF Peralada

Redacció

El Peralada ha tallat en sec la mala ratxa de resultats ( 4 derrotes consecutives) amb un triomf en l'últim sospir contra la Rapitenca (1-0). Els xampanyers s'han emportat els tres punts amb un gol de penal transformat per Marc Medina.

Alleugerit, molt alleugerit respira el Peralada. En un partit travat i que haurien pogut perdre en múltiples ocasions, Jona ha mantingut viu els verd-i-blancs amb intervencions de mèrit a la segona part. El porter gironí ha aparegut quan més el necessitava l'equip.

Quan semblava que els alt-empordanesos i els montsianencs es repartirien els punts, encara quedava un gir de guió, un penal en l'últim minut. Marc Medina, reincorporat en el mercat d'hivern, ha marcat el primer gol de la temporada des dels onze metres. La victòria deixa el Peralada a només un punt de les posicions de play-off abans que es disputi el gruix de la setmana.